Diana's FotoPage

By: Diana Yusop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 16-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 


Friday, 2-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
GAMBAR ANAK2 YG LAIN...

pertanding mewarna - Hari Keluarga TNB
Ini anak no 2 aku....IZZAT HAZIQ
Ini anak no 3 aku...ILHAM HAZIQ
View all 6 photos...
Ni aku upload gambar anak2 yg lain tapi aku tak berapa ingat bila ni....yang pasti thn 2005 ni la...


Thursday, 1-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
LAGI GAMBAR IZZAH HUSNA

Ni masa 1 thn -2000
dgn ayah masa pi KLIA
Birthday yg 1 thn
View all 18 photos...
Maaflah kebanyakan gambar kat cni bukan guna digital...kamera biasa then scan so byk gambar anak yg sulung ler...

Ini gambar izzah husna lagi tapi tak ingat umur sbb kamera tu takda date...husband beli tahun 96 kat UK terlupa nak check ada date ke tak...

Ada gambar anak2 yg lain aku letak laaa yer...



Saturday, 26-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MY CHUBBY DAUGHTER - IZZAH HUSNA BT HAZRIN

Dah pandai gelak !!!!
Balik kg taiping lepas pantang!!
Kenduri Marhaban kt Taiping
View all 12 photos...
NAMA : IZZAH HUSNA
DOB : 24.12.1999
TIME : 10.55 PM
WEIGHT : 2.7 KG
WHERE : PUSAT PERUBATAN KOHILAL, TAMAN MELAWATI




[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net